Rajavyöhykkeen on virtuaalikennel. Rajavyöhykkeen is a SIM-game kennel.

Olet syystä tai toisesta saapunut virtuaalikennelini Rajavyöhykkeen kotisivuille. Kasvatamme borderterriereitä ja pienimuotoisesti myös bordercollieita, mutta kenneliimme mahtuu myös muutama muunrotuinen. Virtuaalikenneleissä, kuten Rajavyöhykkeessä ei mikään tapahdu oikeasti, eikä koiria siis ole olemassa täällä. Virtuaalikennelit pyörivät vain ja ainoastaan internetissä meidän huviksemme, jotka haaveilemme tulevasta oikeasta kennelistä. Kiitän tässä jo etukäteen jos jaksat lukea tämän toivottavasti suuntaa antavan etusivutekstin.

Virtuaalikoiraharrastukseni itsessään alkoi joskus keväällä 2003, joten aivan tuoreesta virtuaalikoirailijasta ei kuitenkaan ole kysymys. Sitä ennen olin harrastellut virtuaalihevospuolella jo melkein vuoden. No, ei siitä sen enempää. Ensimmänen kennelini oli nimeltään Kennel Mistrals, ja se kasvatti borderterriereitä ja suomenlapinkoiria. Pian joku tuli ilmoittamaan että hänellä oli kyseinen kennelnimi varattuna, joten vaihdoin kennelin nimen kennel Satumetsäksi. Ikäväkseni huomasin että tämänkin niminen kennel oli jo ollut, vaikka tosin lopettanut. Vaihdoin siis jälleen nimeä, tälläkertaa mailmaan putkahti Dandelion. Dandelion oli muutaman viikon pystyssä ihan omillaan, kunnes mielessäni heräsi ajatus toisesta kennelistä. Niinpä tein Borderzonen. Dandelioniin jätin kaikki suomenlapinkoirani ja muut joille ei löytynyt paikkaa Borderzonesta. Borderzonessa aloitin bordercolliekasvatuksen ja siirsin borderterrierit sinne. Pitkään nämä kaksi kenneliä toimivat, kunnes kyllästyin molempiin ja perustin Sundance'sin jonne sijoitin kaikki koirani. Sunnyn aikana meinasin lopettaa, mutta sitten päätin vielä yrittää ja perustaa Rajavyöhykkeen. Nimihän on alunperin Borderzonesta, joka on suomennettuna Rajavyöhyke. Jo Borderzonessa kasvatin kasvatusnimellä Rajavyöhykkeen, joten kasvatteja meillä löytyy jo I-pentueeseen asti, ja siitä on muodostunut yksi virtuaalimaailman tärkeimmistä borderterrierikasvattajista.

Rajavyöhykkeen toimii tällä hetkellä ainoastaan hyvin pienimuotoisesti, jos ollenkaan omien kiireideni ja laiskuuteni vuoksi. Ei siis kannata ihmetellä kuukausienkin päivitystaukoja (viimeisin kesti puolitoista vuotta).

Ulkoasu on suunniteltu toimimaan Mozilla Firefoxin resoluutiolla 1280x1024 tai 1024x768, ja se toimii myös Operalla sekä pienten virheiden kanssa myös IEllä. Pienemmällä resoluutiolla voi joutua scrollaamaan sivusuunnassakin. Jos jotain kysyttävää on/tulee, niin laita sähköpostia tai kirjoita vieraskirjaan, niin pyrin vastaamaan kysymyksiisi.

Viimeisin päivitys 27.07.2009

Ulkoasun © meei 2006